keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.12 klo. 12.12

Valmistauduin lähtemään inseminaatioon.. Maaginen päiväkö?

on vierähtäny tovi kun olen kirjoitellut.. voimat on ollut aika poissa ja todella vaikeat kaksi viikkoa takana.. Mutta onneksi nyt rupeaa vähän helpottamaan..yritän tuossa taas jossain vaiheessa kirjoitella ajatuksiani ja kuulumisiani.. Kiitos myös blogini seuraajille ja kiitos kannustavista kommenteista.. ne ei välillä auta, mutta on myös ihana lukea niitä kohtalon toveri kertomuksia.. Tän vuoden vertaistuki ryhmää ei enää ole .. viimeinen tän vuoden ryhmä jäi itseltäni välistä..

siispa-
Maanantaina oli poli aika eli kontrolli ultra.. kaikki näytti täydelliseltä.. kaksi kaunista munarakkulaa 18 ja 20mm.. ja 12 mm kohdun limakalvo.. ja oletetusti lääkärin mukaan ovis olisi ollut torstaina...sanoin että olen varma että on aiemmin.. outoa miten on tottunut kuuntelemaan kehoaan... no kuinka ollakkaan tiistai aamuna clearblue hymyili  iloisesti ja eikun varaamaan yksityiselle inssi aikaa... no niin tänään se siis oli..sattu vielä tällä hohdotetulle päivälle... Nyt vaihteeksi odotellaan mutta nyt mennään hieman ilman odotuksia.. yritän olla jopa miettimättä ;) kuinkahan se onnistuu...

Hyvää joulunodotusta kaikille! ja voimia.. tiedetään kuinka voi olla lapsettomalle vaikeaa tämä joulun aika.. "perhe ja lasten juhla"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti